Ko to ubija pse lutalice pod zaštitom države?

Podcast 07. maj. 202109:51 > 09:52
Podeli:

Kako vlasniku azila u Novom selu kod Vrnjačke banje ni policija ni inspekcija ne mogu ništa? Zašto radnici JKP Lazarevac ne mogu u penziju? Ko je nadležan kada voda curi iz nelegalnog vodovoda? Važi li ugovor o poklonu nekretnine iako nije plaćen porez? Kako je moguće da Infostan preko izvršitelja naplaćuje dugovanja stara 12 godina? Neka su od pitanja novog podkasta Pitajte Đuru.

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati „problem“ u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar