Mira Karanović – Rekli su mi da mi je karijera gotova

Podcast 10. maj. 202116:20 > 16:30
Podeli:

U novoj epizodi podcasta Snaga Uma gošća Miljane Nešković je čuvena glumica i režiserka Mirjana Karanović!

Mirjana Karanović je otvoreno govorila o putu koji je prešla kao mlada glumica „kojoj nije išlo glatko“ do velike zvezde, ali i o procesu sazrevanja od devojčurka punog nesigurnosti do heroine koja svojim glasom osnažuje čitave generacije.

Mirjana Karanović je otkrila i kako se u karijeri nosila sa osporavanjem.
„Dva puta nisam prošla prijemni za FDU i tada sam postavljala sebi pitanje da li sam dovoljno dobra. Zašto su druge primili na Akademiju, a mene nisu? Bila sam u amaterskom pozorištu, dobijala sam neke nagrade i prosto sam osećala da je to za mene. Gluma i jeste za mene“, rekla je Mira i podsetila se trenutka kada su joj nakon prve velike nagrade, koju je dobila kao mlada glumica, rekli da je njena karijera praktično gotova i da više nema čemu da se nada.

Mira Karanović ne bi bila Mira Karanović da nije otvoreno govorila i o „ljudima koji imaju potrebu da je vređaju, a da je često nisu ni saslušali“, kao i o mnogim drugim važnim životnim pitanjima, poput straha od bespomoćnosti i finansijske neizvesnosti, sa kojim se i sama susrela u prethodnom periodu.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastbox i deezer.

Komentari

Vaš komentar