Podeli
Milica Kralj u DLZ Foto: Nova S

Pozorišna rediteljka i predavač na Akademiji umetnosti Milica Kralj gošća je specijalnog svetosavskog izdanja DLZ. Na današnji veliki praznik, ona je odlučila da pređe na drugu stranu tame i da od danas zdušno stane u odbranu lika i dela dragog nam predsednika koji je svojim zalaganjem za Srbiju i za sve njene građane to i zaslužio. Stim u vezi, Milica Kralj je jedino razočarana što spomenik Stefanu Nemanji nije veći, predlaže mesto na kojem bi trebalo podići spomenik za života aktuelnom predsedniku Srbije, i više je nego zahvalna što se gradonačelnik Beograda Goran Vesić i u njeno ime zahvalio tom istom predsedniku što će Beograd dobiti metro.

Novo, svetosavsko izdanje DLZ, prepuno je, ovoga puta, duhovnosti, mira i uzvišenosti. Zato je, svakako, najzaslužniji predsednik Vučić koji je uspeo da nađe kandidata za treći koverat, pošto prethodna dva već ima, za predstojeće izbore za patrijarha, ali i sve prisutniji i na dobrom putu uzvišenosti – ministar Toma Mona, kao i neko ko je već mesecima prisutan na putu ispaštanja i samopročišćenja, sa sve megafonom u ruci, najpoznatiji srpski silovatelj – Sima Spasić.

Bogougodnu akademiju u organizaciji DLZ možete da pratite već od 20 sati na portalu Nova.rs, a putem malih ekrana od 23h na TV Nova S.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar