Milena Radulović: U momcima sam tražila sigurnost

Podcast 14. jun. 202111:57 > 12:04
Podeli:

Glumica Milena Radulović gošća je nove epizode podcast-a "Snaga uma" koji će premijerno biti emitovan u 16h na portalu Nova.rs. U otvorenom razgovoru sa Miljanom Nešković, Milena Radulović je bez ustezanja govorila o velikom putu koji je prešla pomoću porodice, prijatelja, partnera i pre svega kroz psihoterapiju kako bi postala ono što je danas - samosvesna, harizmatična i snažna mlada žena uprkos preživljenoj traumi.

– Uvek sam imala nekog super momka uz kog bih mogla da učim, da sedim u miru i slušam. To je jedino što povezuje moje muško-ženske odnose . Kroz duge veze sam počela da tražim svoju sigurnost. Imala sam period života u kom sam razmišljala „Ako je ovaj car moj dečko, to onda znači da sam ja sigurno super“. Drugarice sam po istom modelu birala, i nikad nisam želela da budem najpametnija osoba u sobi. Onda je to preraslo u potrebu da se potvrdim u karijeri. Nikad mi ništa nije bilo dovoljno, jer nikad ništa i ne može da dovoljno kad potvrdu i sigurnost tražiš spolja. Onda ne uživaš u uspesima, nego u tom mučenju, ispričala je Milena tokom podcasta Snaga uma.

Ne propustite ovu vrlo poučnu, a opet neverovatno vedru epizodu podcasta Snaga uma sa Milenom Radulović. Danas u 16h, na Nova.rs

 

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastbox i deezer.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar