Milena Radulović: Kako sam izgradila veru u život

Podcast 14. jun. 202116:06 > 16:43
Podeli:

Glumica Milena Radulović gošća je nove epizode podcast-a "Snaga uma". U otvorenom razgovoru sa Miljanom Nešković, Milena Radulović je govorila o putu koji je prešla pomoću, porodice, prijatelja, partnera i pre svega kroz psihoterapiju, kako bi postala ono što je danas - samosvesna, harizmatična i snažna mlada žena, uprkos preživljenoj traumi u vrlo mladim godinama.

Milena Radulović je rekla kako se danas oseća sjajno, što se po njoj i vidi, ali da je to isključivo zbog toga što je upornim radom i suočavanjem sa svojim strahovima uspela da iznova izgradi sebe, prevaziđe traumu. i postane jedna vedra i samouverena verzija sebe koja je danas.

POGLEDAJTE JOŠ

„U jednom trenutku sam zaista izgubila sebe, samopoštovanje, sliku o svetu… To je bilo kompletno gubljenje poverenja u život i u moje mesto u životu, i u to ko sam ja. U životu su me držale obaveze, kojima sam uvek bila verna, vaspitanje, koje me nikad neće pustiti, i slične rutine koje su činile da sve prividno izgleda kao da sam ja neka normalna devojka“, objasnila je Milena Radulović kako se osećala nekad, ali i šta je sve bilo potrebno da bi taj osećaj uspešno prevazišla.

 

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastbox i deezer.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar