Kajgana nedelje otkriva ko je jajara nedelje

Podcast 18. apr. 202111:06 > 11:24
Podeli:

Popularni PUF tandem od danas na našem portalu

Popularni PUF tandem iz Zrenjanina Miljan Čičić i Milan Pernat, posle nastupa na građanskim protestima, pojavljivanja u video klipovima i spotovima, bitisanju na društvenim mrežama, od danas će, nedeljom u 11 časova, imati i svoje medijsko prisustvo, i to na našem portalu.

„Nadam se da ćemo posle milionskih pregleda na jutjubu, imati dobru gledanost na portalu Nova.rs i da ćemo opravdati, kako se to kaže, očekivanja naših i vaših gledalaca“, kaže Miljan Čičić iz Pokreta ujedinjenih fantoma.

U kratkoj dinamičnoj formi, ne dužoj od petnaest minuta, pod nazivom „Kajgana nedelje“ Pufovci će, kroz četiri celine, na satiričan i britak način komentarisati našu političku i društvenu stvarnost. Pored Miljana i Milana, dobre kajgane ne bi bilo i bez Nadaline, koja će u svakoj emisiji gledaocima ponuditi jedan od svojih recepata.

Uz goste iz javne sfere koji će komentarisati događaje u nedelji za nama, deo emisije biće posvećen i „voks populiju“, odnosno komentarima građana u posebno napravljenim anketama na ulicama Beograda. Gost u prvoj emisiji „Kajgana nedelje“ je Draža Petrović, glavni i odgovorni urednik „Danasa“.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar