Programski direktor N1, Igor Božić gost je nove epizode prvog srpskog špageti istrerna Dobar, loš, zao. Božić je kod autora DLZ Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina došao direktno iz "mraka", odnosno tokom trajanja 24 časovnog neemitovanja programa televizija N1 i Nova S.

– Bila je ovo šok terapija. Uspeli smo da šokiramo javnost u Srbiji i da pokažemo kako bi izgledala Srbija bez slobodnih i nezavisnih medija. Ovo je ujedno i naša podrška televiziji Nova S koja je konkurisala za 5. nacionalnu frekvenciju – kaže Božić.

Kada smo već kod te nacionalne frekvencije, on veruje da REM neće dodeliti nikome tu frekvenciju. Kada je reč o novinarima koji izveštavaju sa konferencija za medije na kojima se konstantno vređaju i etiketiraju, Božić kaže da su kolege već navikle na takav odnos.

– Naši novinari će nastaviti da idu na konferencije za štampu i sa pitanjima koje zanimaju javnost. Ne vidim šta drugo možemo da radimo – napominje Božić.

Prema njegovim rečima, živimo u svojevrsnom ekspres loncu.

– Stalno je neka krizna situacija, tenzija. Ne pamtim dan da nije bilo neke gužve. Ranije smo mogli danima unapred da planiramo teme koje ćemo da obradimo za centralne informativne emisije, a sada ne stižemo ni sve dnevne događaje da uradimo – ističe programski direktor N1.

Dodaje da u N1 profesiju doživljavaju tako da nemaju šta da kriju i da će nastaviti tako da rade. Božić je komentarisao i izbor Aleksandra Vulina za šefa BIA, činjenicu da gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, očigledno, nema podršku svoju stranke, ali i Markovu i Nešinu upornost da se DLZ pojavi na N1.

Novu epizodu DLZ možete da pogledate već od 20 sati na našem portalu i na YouTube.

BONUS VIDEO: DLZ i Bojan Kostreš: Vojvodina je srce Srbije!

Komentari

Svi komentari (0)