Gost 212. izdanja prvog srpskog političkog špageti isterna Dobar, loš, zao je stručnjak za medije i komunikacije Igor Avžner.

Uigrani dvojac Vidojković/Kulačin iskoristio je priliku da čuje kakvo je Avžnerovo mišljenje o rezultatima najnovijih istraživanja po kojima više od 80 odsto građana Srbije ne podržava uvođenje sankcija Rusiji.

– Ne verujem da 80 odsto građana ne podržava sankcije Rusije. Odgovor mnogo zavisi kakvo se pitanje postavi. Jedno je pitanje da li ste za uvođenje sankcija Rusiji, a drugo je da li ste za uvođenje sankcija ruskim oligarsima i političarima koji podržavaju agresiju u Ukrajini. Nije isto, takođe, kada o uvođenju sankcija govori Aleksandar Vučić, ili Ana Brnabić – smatra Avžner.

Prema njegovim rečima, mediji su jedan od osnovnih problema u Srbiji.

– Medija danas, na žalost, ne možemo da verujemo, Zato i prolaze mnoge stvari koja u normalnim zemljama ne prolaze. Jednostavno, nemamo alternativne medije, odnosno medije putem kojih bi većina građana moglo da čuje istinu. Zato Vučiću prolaze mnoge stvari bez ikakvih posledica – kaže Avžner.

Zašto političare u Srbiji doživljava poput „varalica“ u ribolovu, da li opozicija u Srbiji ima ideju, koliko će trajati primirje na relaciji vlast – opozicija i koliko je teško razbiti strah ljudi u javnom sektoru koji su primorani da budu kapilarni glasovu, možete da pogledate već od 20 sati na našem portalu.

Bonus video: Podcast DLZ i Đorđe Vukadinović – Vučić nije jajara, već kajganara!

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar