Prvi srpski politički špageti Istern ugostio je, kako autorski tandem Marko Vidojković/Nenad Kulačin kaže - najboljeg druga ovog podcasta - Dragoljuba Dražu Petrovića, glodura Danasa.

On je podržao formiranje novog kabineta Ane Brnabić sa 25 ministarstva i raduje se tolikom broju ministara.

– Što više egzotičnih ministarstva i ministara, svima nama biće lakše da se bavim svojim poslovima, jer su oni veoma inspirativni za novinare i. satiričare – kaže Petrović.

Na primedbu voditelja da se vlast možda rukovodila brojem poglavlja koje Srbija još treba da otvori u pregovorima sa EU, Petrović je podsetio da su sada u igri klasteri.

– Možda su napravili ministarstva za klastere, mada su im potrebnija ministarstva za klistir s obzirom na način na koji vlast funkcioniše – dodaje Petrović u svom fazonu.

Prema njegovom rečima, Vučića nema potrebe bilo ko sa opozicione strane da podrži, jer mu tako produžava boravak na vlasti.

Kada je reč o početku suđenja Belivuku i njegovoj kriminalnoj grupi, Petrović je sklon da poveruje izjavama Velje Nevolje, jer imaju logičan niz. Sva ostala razjašnjenja trenutne političke situacije možete da pogledate u novoj epizodi DLZ već od 20 sati na našem portalu i na YouTube.

***

BONUS VIDEO: DLZ – Nema Vučić petlju da prihvati rešenje za Kosovo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar