Podeli
Foto:Ivan Dinić/Nova S

Srpsku novu godinu valja dočekati na pravi način, ali uz poštovanje svih epidemioloških mera. U to ime, portal Nova.rs i televizija Nova S nude fenomenalnu zabavu u novogodišnjoj noći u vidu specijalnog izdanja Dobar, loš, zao. U to ime, ekipa DLZ je obezbedila i gosta, pravog Dražu, ali Petrovića, glavnog i odgovornog urednika „Danasa“.

Petrović smatra da je velikom verniku bilo mesto u Hilandaru, i da bi njegov gabarit po pitanju vere mogao da ugrozi samo Predrag Sarapa. Otkrili smo i da Draža ima strah od nekoga koji je gotovo stalni deo Magarećeg kutka. Zajedno su analizirali intervju vladike Grigorija, Trampov neuspešan 5. oktobar, kao i pojavu bizona i na američkoj političkoj sceni. Za kraj, takođe pesma, ali u izvođenju „male koja čini čuda“ i neviđenu reakciju čuvenog srpskog estete Vojislava Šešelja.

Ako se žalite da nešto ranije dočekate Srpsku novu godinu uz DLZ, onda već od 20 sati možete da pratite praznično izdanje ove emisije na portalu Nova.rs, a ako ste raspoloženi da vas omiljeni dvojac, pojačan Dražom, uvede u Novu godinu u realnom vremenu, onda je vaš izbor TV Nova S od 23h.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar