DLZ i Vladimir Vuletić: Rad je pao, traje bitka za jug

Podcast 19. maj. 202120:00 > 20:01
Podeli:

Prvi srpski špageti Istern odlučno i čvrsto je stao u odbranu ćevapa. Jednostavno, ćevape im ni predsednik Srbije ne može da ogadi. U odbranu ćevapa, sa pravne strane, uključio se i profesor dr Vladimir Vuletić zbog čega je stradalo skoro kilogram ovog specijaliteta. Nekadašnji potpredsednik FK Partizan, zajedno sa autorima DLZ, ne veruje u priču da je neko naručivao ćevape od ljudskog mesa, makar to bio i vođa Kavačkog klana. S druge strane veruje da je porodica Vučić uključena u sve aspekta fudbala u Srbiji. Prema njegovim rečima, sve je prisutniji Danilo Vučić.

DLZ ovoga puta analizira Adams porodicu, ali i podseća da Nebojša Stefanović i dobro prolazi s obzirom da se o nekim protivnicima Aleksandra Vučića u prošlosti nije raspravljalo na odborima SNS.

Magarac Sima u svom kutku konstatuje da je ludilo uznapredovalo, kako deluje obrnuta psihologija na Tomu Monu i još mnogo toga.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar