Odužio se odmor autora DLZ, Nenada Kulačina i Marka Vidojkovića, pa su, na vaše insistiranje, došli sa Bahama tri nedelje ranije i uleteli pravo u rov! Nova sezona je počela! U prvom delu emisije autori su prebrojavali slova Z na litiji "Za spas Putina", pardon, "Za spas Srbije", vodila se ozbiljna debata o tome da li je Vučić bolji kad je pijan ili kad je pijan, a proslavljalo se i to što će Ana Brnabić ponovo biti premijerka.

Prvi gost u novoj sezoni je bivši predsednički kandidat i vođa pokreta SRCE, đeneral Zdravko Ponoš, s kojim su autori razgovarali o situaciji na Kosmetu, o tome da li je Brnabić dobro zalepila nalepnice na tablice prilikom svoje prve posete južnoj pokrajini, neizbežan je bio razgovor o tome kako je gospodin Ponoš napustio Narodnu stranku, a još neizbežniji o tome koji je to ministar na odvikavanju od gudre.

U Magarećem kutku videćete da Grci nazivaju ulice po živim kikbokserima, što znači da će ih uskoro možda nazivati i po kućnim ljubimcima.

DLZ, sredom u 20 sati, istovremeno na našem portalu i YouTube!

Bonus video: DLZ Kraj sezone – Vulin i Đuka u teranju

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (5)