DLZ i Veselin Simonović ponudili “posao iz snova” Sarapi

Podcast 30. dec. 202010:52 > 11:04
Podeli:
Foto: Ivan Dinić/Nova S

Činjenica da je za kratko vreme uspeo da od Nova.rs napravi najbolji portal nije jedini razlog što je Veselin Simonović gost novogodišnjeg izdanja Dobar, loš, zao. On je, naime, najzaslužniji što je DLZ preživeo ovu sumornu 2020. godinu. Imao je petlje da je, najpre, „instalira“ na portalu, a onda i zajedničkim snagama podeli sa televizijom Nova S.

Uz sve to, nije se zaustavio sa dobrim delima na Vidojkoviću i Kulačinu. Kao pravi mali novogodišnji poklon, ponudio je posao iz snova Predragu Sarapi i to posle debakla koji je doživeo na Pinku.

Poslednja ovogodišnja epizoda DLZ govori o tome koje su i kakve vakcine primili naši čelnici i kako deluju na njih, kako je kraj godine izrodio kovidelitno ponašanje javnih ličnosti, ali i pucanje nove cevi u svemirskom brodu. Stalni član DLZ ekipe magarac Sima spremio je Magareći kutak koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Novogodišnje izdanje DLZ večeras u 20 sati na portalu Nova.rs i u 23 sata na televiziji Nova S. Previ reprizni termin na TV je u okviru školskog programa četvrtkom u 10, 30, a drugi subotom, takođe u 23h. Srećna Nova godina.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar