DLZ i Stojan Drčelić: Mariću, ne maltretiraj nam predsednika

Podcast 07. jul. 202120:11 > 20:17
Podeli:

Jasno precizna i dokazana dijagnoza iz protekle epizode Dobar, loš, zao doživela je pre neki dan premijeru na nacionalnoj frekvenciji zahvaljujući jednom čoveku koji ne prestaje da se loše ponaša prema predsedniku Srbije. U pitanju je Marić – čmarić.

To što je prezentovao nekome ko ima probleme raznih vrsta, stvarno nije u redu. Dovoljno je što DLZ poput munje pogađa u suštinu problematično ponašanje našeg predsednika i apsolutno nije u redu da se sa njim sprda i neko poput Marića – čmarića.

I ovoga puta DLZ britko analizira situaciju sa srpskim sportom i nada se da će jedna diploma uskoro uspeti da oporavi srpsku košarku. Marko Vidojković i Nenad Kulačin ovoga puta više nego ozbiljno postavljaju pitanje šta se dešava sa Milenom Popović nevenčanom udovicom Olivera Ivanovića koja je izlaskom iz Skupštine Srbije nestala sa javne scene.

Najvažnije od svega je to što je gost DLZ glavni i odgovorni urednik novih dnevnih novina Nove Stojan Drčelić. Pojava Novih je do temelja uznemirilo i uzdrmalo aktuelnu vlast da je pojava novih oblika ludila obeležilo dane za nama. U to ime, čitajte Nove i dajte svoj doprinos u borbi protiv ludila u kojem živimo.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar