Draga publiko, došao je vaš najveseliji trenutak u radnoj nedelji – sreda veče i nova epizoda podkasta „Dobar loš zao“!

U prvom delu emisije Nenad Kulačin i Marko Vidojković analizirali su najnoviju fazu rata Srbije i Kosova* oko najvažnijeg pitanja na planeti, a to su automobilske tablice, posvetili su nekoliko minuta Vučićevim traumama iz šahovske mladosti, a kad, zahvaljujući inicijativi nove ministarke zdravlja, popularne Baba Dane, svi doktori pređu u privatnike, Nenad Kulačin će vam povoljno menjati začepljene krvne sudove kvalitetnim delovima sa šabačkih auto-otpada.

POGLEDAJTE JOŠ

Gost, pravi za vremena u kojima opravdano sumnjamo da li se nalazimo u jezivom paralelnom univerzumu, profesor fizike i zamalo narodni poslanik, Slobodan Prvanović. Duhoviti i oštri Prvanović je u svom briljantnom nastupu pričao o tome koja uniforma bi sada Vulinu najbolje stajala, zašto je Padinska Skela prava destinacija za našeg predsednika, a osvrnuo se i na stanje u opoziciji, bez uvijanja istakavši da Dragan Đilas doživljava nepravedne napade iz Narodne stranke. Izneo je nekoliko teorija da li će biti narodne pobune protiv režima i zašto ne, a možda i da, ipak je sve relativno.

U Magarećem kutku naučićete da reč „prtiti“ možda i ne znači ono što ste mislili da znači. „Dobar loš zao“, istovremeno na našem portalu i YouTube!

BONUS VIDEO: DLZ i Zoran Živković: Na Košarama su namerno žrtvovana srpska deca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare