DLZ i Miroslav Aleksić: Vučića u ludnicu!

Podcast 30. jun. 202120:02 > 20:03
Podeli:

"Konzilijum" prvog srpskog špageti isterna "Dobar loš zao", koji je ovoga puta pored Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina činio i jedan od linčovatelja iz Narodne stranke Miroslav Aleksić, apelovao je na sve nadležne organe i dobronamerne ljude da se predsedniku Srbije što pre pomogne i to u ustanovi koja je predviđena za psihički teško poremećene osobe.

Njegovo ponašanje, od poziva na sopstveno linčovanje do jurnjave niz i uz stepenice sa čitavom ekipom Kobri i neprimerenim rečnikom za nekada najboljeg studenta Pravnog fakulteta još jedan je od dokaza da je Aleksandar Vučić u ozbiljnim mentalnim problemima. Ovo ludilo u koje su, na žalost, funkcioneri NS imali prilike neposredno da se uvere, predstavlja ogromnu opasnost po državu i narod.

Ono se nije ogledalo samo u psovkama i fazonima iz osnovne škole, već i u činjenici da je naš predsednik, primera radi, rekao da nema lepšeg prizora za decu od tenkova i drugog teškog naoružanja. Kompletno izdanje DLZ je, uostalom, priča o progresivnom ludilu koje se u Srbiji širi poput virusa.

U okviru Magarećeg kutka, od ove epizode je uvedena nova rubrika koja se zove kratko i jasno – Alo, glupačo!

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar