Nova epizoda podkasta "Dobar loš zao", koji se prilagođava svim društvenim okolnostima, vas željno iščekuje! Nenad Kulačin i Marko Vidojković podelili su sreću predsednika Vučića što Sergej Lavrov nije uspeo da se provuče do Srbije, podelili su i njegov bol kad ga je mali Ukrajinac napucao fudbalskom loptom u međunožje, a složili su se da je napad tvrdog krila SNS na Zoranu Mihajlović zapravo napad na slobodne medije i zapitali se da li je gotovo s "novim normalnim" ili se naprednjacima samo omaklo.

Gost, košarkaški superstar iz vremena kad je domaći basket izazivao suze radosnice, a nekad i infarkte, sjajni bek šuter, večiti partizanovac, Mića Berić! Pravo je uživanje slušati ovakvu sportsku veličinu kako komentariše aktualna dešavanja u srpskoj klupskoj, ali i reprezentativnoj košarci. Berić, koji je na terenu bio simpatičan čak i protivničkim navijačima, prenosi u DLZ svoju neiscrpnu pozitivnu energiju, preko potrebnu u ovim tmurnim vremenima.

U Magarećem kutku, autori su pokazali dobru volju, ukinuvši rubriku „Alo, glupačo“, međutim, nastup Ane Brnabić zamalo da ih natera da promene odluku.

Nenadmašni izvor haosa i bezumlja, podkast DLZ, samo na našem portalu!

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

Bonus video: Mića Berić o političkim aktivizmu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram