Podeli

Dva neuspeha i jedno ludilo obeležili su dane za nama koje su u svom maniru komentarisali autorski dvojac DLZ, ali i nekadašnji fudbalski reprezentativac Ognjen Koroman. Bez dlake na jeziku, Koroman je preneo prve utiske u vezi sa padom prve Vučićeve pratilje, kako je nazvao Milorada Dodika, u Banjaluci i Bijeljini. Ništa manje konkretniji nije bio ni u vezi sa fijaskom fudbalske reprezentacije Srbije. Pečat na svoju emisiju stavili su i autori svojom opservacijom o ludilu, znate već čijem.

Za razliku od autora DLZ, koji koga god da podrže taj propadne na izborima, Koroman je bio uz pobednika na izborima za gradonačelnika Banjaluke i prenosi nam najnovije informacije iz taboda Draška Stanivukovića. Kao u najboljim danima, Koroman je izrešetao naprednjačku mrežu koja se ove nedelje ogledala i u Vulinovoj borbi sa mafijom, pismenošću Darije Kisić Tepavčević, ali i Vesićevom preteranom čačkanju nosa kod Marića na Hepiju. Ne propustite novo izdanje emisije sa posebnim potrebama koja ima čak dve premijere – sredom na našem portalu u 20 sati, ali i na televiziji Nova S od 23h!
Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar