DLZ i Jovana Polić: Čale je zlo!

Podcast 14. jul. 202120:06 > 20:22
Podeli:

Što je leto vrelije, to je vreliji i brutalniji prvi politički špageti Istern Dobar, loš, zao. Novo 172. izdanje je u svakom smislu ulepšala Jovana Polić, rediteljka serijala “Junaci doba zlog”, koji je posle osam epizoda završen u utorak, 13. jula, epizodom o “Srpskoj babi”.

DLZ analizira očekivani krah dijaloga vlasti i opozicije uz posredovanje EU, patrijarha pod Palmom, a posebna pažnja je posvećena Aleksandru Šapiću.

Novopečenom članu SNS DLZ je, na njegov javni zahtev, pustio deo iz emisije gde se jasno čuje i vidi da Marko Vidojković i Nenad Kulačin nisu pomenuli da mu je u Urgentnom centru krpljen anus, već da je krpljen na VMA, bez pominjanja šta je krpljeno. Odakle Šapiću ideja da su mu krpili anus, to mora on da kaže, a konačno mora krivično da odgovara jer preti novinarima da će da im iščupati srce i druge organe jer mu se ne dopada šta govore.

Magareći kutak osvrće se na činjenicu da se predsednik Srbije čak četiri dana nije pojavio u javnosti, čudi se kako opojina sredstva deluju na ministra Vulina, i pruža punu podršku Sić Veu u učenju kineskog jezika. Kada je reč o stalnoj rubrici “Alo, glupačo”, aklamacijom je prihvaćen stav gošće Jovane Polić da je Ana Brnabić Čale – zlo.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar