Nova epizoda podkasta koji čeka da mu padne saksija na glavu, "Dobar loš zao" stigla je do vas!

U prvom delu emisije Nenad Kulačin i Marko Vidojković posvetili su čitavih dvadeset minuta imenovanju Aleksandra Vulina za šefa BIA, pre svega da bi vam utuvili u glavu da to predstavlja ogromnu opasnost za državu, njenu bezbednost i bezbednost njenih građana.

Vodila se žučna polemika oko toga da li je Vučić urlikao preko telefona zbog Kosova ili zbog fudbalske reprezentacije, a pohvaljena je i akcija hapšenja Sime Spasića  koji je opoganio automobil TV N1…

…što je idealan uvod da najavimo ovonedeljnog gosta, programskog direktora N1, Igora Božića, koga autori DLZ, iz samo njima poznatih razloga, zovu „budući šefe“.

POGLEDAJTE JOŠ

Božić je detaljno obrazložio zajedničku jednodnevnu protestnu akciju televizija N1 i Nova S, koje su crnim ekranom slikovito pokazale kako će izgledati srpska medijska scena ako režimu uspe gašenje ove dve stanice. Igor je govorio o Vulinovom unapređenju, kosovskim prilikama i neprilikama, ali i o tome kako je biti novinar N1 na Vučićevim konferencijama za štampu, pošto otkako je zaseo na vlast samo s njima ulazi u verbalne duele.

U Magarećem kutku videćete vrača i možda napokon izgubiti razum.

DLZ, istovremeno na našem portalu i YouTube!

BONUS VIDEO – DLZ i Bojan Kostreš: Vojvodina je srce Srbije!

Komentari

Svi komentari (0)