DLZ i Dragana Pećo: Čekajući Vučićev poslednji KRIK

Podcast 22. dec. 202119:43 > 19:45
Podeli:

Nova epizoda DLZ je pred vama! Posle skoro 10 godina, Evropski parlament nije primetio da nešto ne valja sa Srbijom - primetili su da u njoj ništa ne valja! Ne valja ni kad padne sneg, a blokovi u TENT-u se lože na blato. Ne valja ni kad pošalješ kašiku na tenk, odnosno Dariju Kisić na Gorana Markovića, a ne valja ni kad se u jutarnjem programu kandiduješ za predsednika.

Ali zato valja kad ti u goste dođe nagrađivana novinarka KRIK-a, Dragana Pećo! Nenad Kulačin i Marko Vidojković razgovarali su s njom o Danilu Vučiću, Aleksandru Vučiću, Andreju Vučiću i drugim srpskim mafijašima. Dragana je opisivala šta se desi kada se ispostavi da KRIK i neka druga istraživačka redakcija rade na istom slučaju. Pretpostavila je koliko ćemo čekati da Beograd na vodi bude srušen, kao i to koliko će još morati da radi posao koji najviše voli, a zbog koga joj obijaju stan i prete smrću.

U Magarećem kutku Čale će pokušati da vam objasni kako je Goran Marković prizivao streljanje Zorana Đinđića.

DLZ, samo na našem portalu. Podelite ovu epizodu za dobro zdravlje svih novinara koji rade policijski posao!

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

Bonus video: Podcast DLZ i Savo Manojlović

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar