DLZ i dr Rade Panić: Vučić je veće zlo od korone

Podcast 24. mar. 202120:00 > 20:01
Podeli:

Direktno iz crvene zone, u kojoj se nalazi poslednja tri i po meseca, u DLZ dolazi dr Rade Panić, anesteziolog i predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije. Kako izgleda borba lekara na prvoj liniji borbe protiv ovog virusa, gde je sve pogrešila država, kako izgleda kada pacijenta uvodi u anesteziju da bi bio priključen na respirator, koliko ljudi uspe da preživi ovu spravu, i zašto je za Srbiju veće zlo Aleksandar Vučić od koronavirusa, samo su neke od tema koje su autori emisije otvorili sa dr Panićem. Neke stvari možda ne želite da čujete, ali jednostavno – ovo mora.

I ne samo u to, voditelji su se na kraju uhvatili u kolo zajedno sa svojim gostom i tako nastavili tradicionalnu borbu protiv virusa u nas Srba.

Gost se odlično snašao i u Magarećem kutku, a Vidojković i Kulačin su čak uspeli da u nekoliko navrata izmame osmeh na lice čoveka koji ne pamti kada je bio u smeni u boilnici, a da neko od kovid pacijenata nije preminuo.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar