Tu je nova epizoda podkasta "Dobar loš zao", koji uspešno odoleva brojnim pozivima televizijskih stanica da postane deo njihovog programa!

Nenad Kulačin i Marko Vidojković pokušali su da učine zanimljivijim briselski tragikomični „tablić“, ali za to se ipak postarao srpski predsednik, tačnije njegov misteriozni šahovski partner. Isti akter,

Njegova Niskost, na agresivan i bahat način konačno je „izašao iz (prilično odškrinutog) ormara“, a uhapšeni član tzv. „vračarskog klana“ uhvaćen je kako se, maskiran u člana SNS prišljamčio stranačkom štandu, da bi, pa, ponestalo nam mašte i zato…

POGLEDAJTE JOŠ

…najavljujemo gosta! Advokat i osnivač pokreta „Oktobar“ Čedomir Stojković“ jedan je od mnogih koji su zahvaljujući Šešelju, doduše ovog puta njegovim psovkama, postali slavni.

Stojković je priznao da ni njemu samom nije jasno zašto ga urednici televizija sa nacionalnom frekvencijom zovu u goste, kad tamo otvoreno i detaljno priča o opasnostima koje Srbiju vrebaju zahvaljujući podaništvu Kremlju.

Čedomir je govorio o izdajnicima Srbije u ministarstvima, policiji i vojsci, koji bi za Putina dali oba bubrega.

Najavio je da od uvođenja sankacija Rusiji neće biti ništa, a želudac će vam zaigrati kaljinku od njegovih prognoza šta će se u Srbiji dešavati u naredne dve godine.

U Magarećem kutku naučićete čemu služi „staro grožđe“.

BONUS VIDEO: DLZ i Dragana Rakić: Živimo u stašizmu

Komentari

Svi komentari (1)