DLZ i Čedomir Čupić: Govor na Đurđevdan, sankcije na Vidovdan

Podcast 04. maj. 202220:01 > 20:03
Podeli:

Nova epizoda podkasta "Dobar loš zao" je stigla! Predsednik Vučić samo što ne eksplodira pod pritiscima, pa mu je u tom smislu eksplodirao kapilar u oku, što ga je učinilo lepšim nego inače, ali je ipak zabrinulo voditelje Nenada Kulačina i Marka Vidojkoviča. Nezaobilazan je bio komentar na Putinovo poređenje Donjecka i Luganska sa Kosovom*, kao i pohvala voditelja za Dragana Šormaza i njegove apdejtovane političke stavove, koje je uvezao direktno iz LDP.

Gost podkasta je uvaženi profesor i politički aktivista gospodin Čedomir Čupić, ponovo na donkihotovskom zadatku da pomogne opoziciji da se snađe pred najavljene vanredne beogradske izbore. Profesor Čupić je pričao o novim pobedničkim strategijama, a voditelji su se divili njegovom nepresušnom optimizmu, imajući u vidu s kim ima posla. Gospodin Čupić nema sumnji u to da je Vučiću jasno rečeno šta da misli i kako da se ponaša u narednom periodu, stoga se nemojte čuditi ako gospodar dizanja frke sa Andročevog venca, odjednom postane golub mira, koji će vam se tek tu i tamo pokakiti na glavu.

U Magarećem kutku videćete Jovanu Jeremić koja je našla pravi ples uz Konstraktin hit – valjanje po patosu.

DLZ, samo na ovom portalu i ni na jednom drugom!

Bonus video: Podcast DLZ Rade Radovanović

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar