DLZ i Božo Prelević: Vučićev voz iskače iz šina

Podcast 07. apr. 202120:07 > 20:1010 komentara
Podeli:

Gost nove epizode prvog srpskog političkog špageti isterna "Dobar, loš, zao" još jednom se zaprepastio nad činjenicom da autori Marko Vidojković i Nenad Kulačin još uživaju na slobodi i nisu uhapšeni i poručio im da nisu nimalo smešni u odnosu na to koliko je smešan predsednik Srbije. Po njemu, trebalo bi pod hitno da ga pozovu kao trećeg voditelja. A, kada je reč o Aleksandru Vučiću, Prelević je zaključio da njegov voz iskače iz šina i da je izgubio kontrolu nad političkom situacijom, jer o tome govore slučajevi „Jovanjica“ i „Velja Nevolja“.

Prelević sumnja u zvaničnu verziju smrti svog kolege Vladimira Cvijana i nema objašnjenja za činjenicu da se za nju saznalo tek posle tri godine. Rekao je i da svi detalji u vezi sa udesom na naplatnoj rampi u Doljevcu govore da je na mestu vozača sedeo Zoran Babić, kao i da dva minuta snimka koja nedostaju sigurno u svojim rukama ima Nebojša Stefanović.

Kako je izgledala poseta lude glave Rudnoj Glavi, kako glasi demanti predsednika Srbije da je lud, ko je arogantna lažljivica i zašto Srđan Preradović nije Srđan Preradović, pogledajte u novom izdanju DLZ.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar