Sasvim normalni uslovi za snimanje nenormalnog podkasta "Dobar loš zao": Nenad Kulačin ima upalu pluća, a Marko Vidojković se zbog pretnji nalazi u inostranstvu, što će reći, evo nove epizode!

U prvom delu emisije autori su pokušavali da odgonetnu šta se to dođavola dešavalo u Skupštini prošle nedelje, u kojoj je meri bilo izrežirano i ako jeste, da li se otrglo kontroli. Postavlja se i pitanje ko je kome sufler, Orlić Vučiću ili obrnuto, ali i da li je Palmino podmetanje noge lideru DSS Milošu Jovanoviću značilo diskretni poziv na bunga žurku u skupštinskom veceu.

POGLEDAJTE JOŠ

Gost, poslanički veteran, Boško Obradović, novopečeni deda, pa se posle kraćeg čestitanja prešlo na isleđivanje. Voditelje je zanimalo koliko je ukusno naprednjačko vino, zašto „Boškić“ nije išao na razgovore o planu za KiM, šta trenutno čekamo, kuda idemo, da li uopšte idemo ili stojimo ili idemo u rikverc. Postavljena su i pitanja da li Obradović vidi neko realno rešenje za Kosovo, osim onih na koja Albanci nisu spremni, kao i to da li je akt izdaje prizivati ruske tenkove u Srbiji. Šta je lider Dveri odgovorio, saznajte u emisiji.

U Magarećem kutku moći ćete da vidite kako pijan čovek trepće prvo levim pa desnim okom.

DLZ, istovremeno na našem portalu i YouTube!

BONUS VIDEO: DLZ i Boris Tadić: Vučić uvodi Kosovo u UN

Komentari

Svi komentari (0)