U novoj epizodi podkasta u kom je uvek i hladno i vruće, "Dobar loš zao", Nenad Kulačin i Marko Vidojković uložili su veliki napor da shvate kako menjanje tablica na Kosovu znači objavu rata Srbima i nije im uspelo. Ministar sile Vulin zato se pobrinuo da svima sve bude jasno kad je reč o "prisluškivanju Vučića" - policija je prisluškivala kriminalce koji su skoro 2000 puta pričali sa šefom, čuj nas padronom, sa predsednikom! U sklopu "novog normalnog" i jedna pohvala za vlast: uskladjivanje biznisa porodica Brnabić i Abazović, ne, brišite to - normalizacija odnosa Srbije i Crne Gore! Konačno!

Gost: nenavođeni ekološki projektil i tempirana politička bomba, Aleksandar Jovanović Ćuta, ispred novoosnovane stranke Zajedno. Pričalo se o njegovom nadimku, o tome da li su blokade radnika Zastave isto što i blokade ekoloških ustanika, o novom skupštinskom sazivu u kome će i Ćuta, čuj nas, Tuća, biti narodni poslanik. Biće svakako zanimljivije od prethodnog saziva. Ćuta je, u to sumnje nema, spreman za akciju svake vrste u svakom trenutku.

U Magarećem kutku, smena. Umesto Vesare, Čučko.

DLZ, samo na našem portalu. Voditelji vas mole da podelite ovu epizodu na vašim drušvenim mrežama.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

Bonus video: DLZ i Savo Manojlović:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare