Dejan Žujović u DLZ: Svaki dan u Srbiji je dan žalosti

Podcast 06. okt. 202109:09
Podeli:

Pulmolog Dejan Žujović, direktno iz crvene zone došao je u goste prvom srpskom špageti isternu i podcastu koji naprednjačku vlast dovodi do ludila – Dobar, loš, zao.

Dan posle dugoočekivane sednice Kriznog štaba, vidno ohrabren činjenicom da je premijerka Ana Brnabić preuzela odgovornost na sebe i odbila sve ono što je “struka” predložila, Žujović je rekao da “priučeni dripci vode državu”.

– Niste vi prvi koji su opsovali ovu vlast. Protiv ove vlasti se ne može ići Gandijevskim metodama. U tom Kriznom štabu ispred Vlade sede ljudi bez ijednog normalnog fakulteta. Ne znaju ni da govore, sriču rečenice, mucaju, i oni nas vode kroz ovu epidemiju. Sa njima na čelu, ovo će trajati večno – istakao je Žujović.

On je naglasio da država vodi rat protiv sopstvenog naroda, osniva i podržava antivaksere i razne ekipe koje danas prikupljaju nekakve potpise.

– U Beogradu više nemamo mesta za obolele od korone. Šaljemo ih u Novi Sad, Kruševac… Kada je reč o trećoj dozi, predlažem da se uradi test na antitela. Ako imate antitela, onda primite istu vakcinu kao i u prethodna dva puta, a ako nemate i primili ste kinesku, ujednu i najskuplju vakcinu, onda primite nekog drugog proizvođača – rekao je Žujović.

Prema njegovim rečima, opoziocija u Srbiji greši što se ne bavi epidemijom koronavirusa i oktrio je kome bi izvukao uši zbog sutuacije u kojoj se nalazimo.

U Magarećem kutku je toliko briljirao da je pokazao da su autori DLZ mala deca kada je u pitanju raskrinkavanje prvog pendreka Srbije.

Novu epizodu DLZ možete da pogledate već od 20h na naše portalu.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar