Ćuta u DLZ: Neću sa Vučićem! VIDEO

Podcast 08. sep. 202110:48
Podeli:

Gost 176. izdanja prvog srpskog političkog špageti isterna Dobar, loš, zao je ekološki aktivista Aleksandar Jovanović Ćuta.

On je ovom prilikom odgovorio na mnoga pitanja koja ga prate mesecima. Od toga da je jedan od osnivača Srpske napredne stranke, da je Vučićev čovek, da radi za Državnu bezbednost, odnosno BIA, za šta sve krivi opoziciju, do toga da li je moguć jedinstveni izlazak, barem, na beogradske izbore.

Na konkretno pitanje da li bi, u slučaju izlaska na izbore za Beograd i postizanja dobrog rezultata, ušao u koaliciju sa Aleksandrom Vučićem, Ćuta je odgovorio – ne.

„Neću sa Vučićem. Podržao bih svakoga ko je u mogućnosti da obori ovu vlast“, rekao je Ćuta.

On je dodao da bi opozicija trebalo da odluči šta hoće, da sedne za sto i da se dogovori.

Ćuta i njegov pokret još nisu odlučili da li će izaći na predstojeće izbore, ali je rekao da o tome razgovora sa Nebojšom Zelenovićem, koji stoji iza pokreta Akcija, i sa predstavnicima Ne davimo Beograd.

„U fofusu su nam i dalje ekološke teme i spremni smo da sa svojim ‘specijalcima’ krenemo u akciju čim prve mašine Rio Tinta krenu ka dolini Jadra. Bude li se pojavila njihova mehanizacija, blokiraćemo sve“, dodao je on.

Prema njegovim rečima, ekološki ustanak koji je najavljen za subotu u 14 sati počeće okupljanjem ispred Pionirskog parka, a završiće se blokadom Brankovog mosta.

Šta je to još sve bilo zanimljivo u nedelji za nama, i šta su to sve spremili Marko Vidojković i Nenad Kulačin, možete da pogledate već od 20 sati na našem portalu.

Komentari

Vaš komentar