Za prvi srpski politički špageti istern Dobar, loš, zao nema novogodišnjeg odmora i pauze. Situacija je ozbiljna, a i sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić nas stalno opominje da moramo više da radimo i manje da odmaramo.

Gost prve epizode u 2023. godini je fantastični dr Boban Stojanović. Ovoga puta, Biban, kako ga Marko Vidojković i Nenad Kulačin od milošte zovu, kovertirao je četiri poteza za tek započelu godinu.

– U 2023. godini neće biti rešenja za Kosovo, a neće biti ni izbora, beogradskih i parlamentarnih. Izbora će biti tek u februaru, martu 2024. godine. Vučić neće uvesti sankcije Rusiji, a Piksi će ostati selektor fudbalske reprezentacije Srbije – kaže „Biban“.

Sa novopečenim doktorom političkih nauka analizirane su, između ostalog, i dve ključne situacije kada je bezbednost građana Srbije u pitanju.

– Rotacija na mestu ministra policije i šefa BIA govori o tome da će doći do formiranja novog SNS klana. Kada je reč o povlačenju predloga zakona o policiji, siguran sam da je Vučić takvu odluku doneo na osnovu rezultata istraživanja koje mu je doneo IPSOS i u kojem je video da većina građana Srbije nije saglasna sa idejom da policija može slobodno da im upada u stanove – dodaje on.

Autori emisije su uspeli da od „Bibana“ saznaju i ekskluzivnu informaciju o tome da će uskoro stati na „ludi kamen“, ali sve to i još mnogo toga rečenog, naročito o opoziciji, možete da pogledate u novoj epizodi DLZ već od 20 sati na našem portalu i na YouTube.

BONUS VIDEO: DLZ i Sloba Georgiev: U 2023. Zadrugom branimo Kosovo!

Komentari

Svi komentari (1)