Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Low cost avio kompanije za period pred nama imaju izuzetno primamljive ponude, čak i za putovanja iz naše zemlje. Pogledali smo šta je najpovoljnije što se nudi trenutno i pod kojim uslovima.

Wizz air danas ima specijalnu akciju prodaje karata za 9,99 evra, što će mnogima zazvučati kao sjajna ponuda. Naravno, postoji caka – važi samo danas, važi samo za određene letove i mora da se putuje do 31. januara 2021.

Pogledali smo šta od superjeftinih letova Wizz aira ima iz Beograda. Našli smo sjajnu varijantu za Francusku – karte u jednom smeru za kraj decembra (i kraj januara) od 1.759 evra; za Nemačku 2.349; za Holandiju 2.939, za Švedsku 1.759 dinara.

Ryanair je ipak „pobedio“ s avio kartama iz Niša do Milana, koje za kraj decembra mogu da se kupe za samo 4,99 evra, dok su karte u suprotnom pravcu tokom januara 5-8 evra. Naravno, treba imati na umu i uslove za ulazak u Italiju, ali ako imate dobar razlog i sve što je potrebno – povratna karta može vas ispasti svega desetak evra.

Pročitajte još:

Ista kompanija nudi avio prevoz za Stokholm od 13 evra (u jednom pravcu), dok vas u ovom periodu povratna karta do Beča može ispasti i samo 16 evra ako se dobro iskombinujete.

Easyjet iz Beograda ima samo tri destinacije – za Bazel i Ženevu je najpovoljnija karta u jednom pravcu oko 28,5 evra, za Berlin 31 evro.

Od danas važi i specijalna zimska ponuda kompanije AirSerbia, a najpovoljnije karte su za Dizeldorf (4.602 dinara), Berlin (4.956 dinara) i Barselonu (4.838) – u jednom smeru.

***

Bonus video: Najopasniji aerodromi za poletanje i sletanje

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (1)