Foto:Screenshot/Instagram/192_rs

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci koji prikazuju stampedo na otvaranju parfimerije u novosadskom tržnom centru, a mnogi ih komentarišu kao ponižavajuću sliku Srbije danas.

Jučerašnje otvaranje prodavnice „Sephora“ u TC „Promenada“ u Novom Sadu izazvalo je ogromnu gužvu i totalni haos. Na snimku vidimo kako masa hrli u prodavnicu, gotovo pregazivši ljude iz obezbeđenja, poput stampeda. Ljudi trče, guraju se, gaze, preskaču jedni preko drugih, otimaju i sve to čini jako ružnu i tužnu sliku Srbije.

Razlog ovakvoj pomami je to što je prvih sto kupaca dobijalo vredne poklone, piše 021.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Na snimku se čuje Novosađanka koja kaže „Je l’ moguće?“, a nisu izostali komentari na Instagramu.

Pročitajte još:

„Auuuu, šta će tek biti kad dođe Luj Viton“;  „Ekonomski tigar u punom sjaju“, krenule su crnohumorne fore, a neko je konstativao: „Kakav smo borben i jak narod bili, svašta pretrpeli. A u šta smo se danas pretvorili a još govorimo za sebe da smo „nebeski narod“. Čemer, jad i tuga“.

Jedan komentar upućen je brendu.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

„Nemojte se više nikad blamirati ovakvim pompeznim najavama događaja koji postaju debakl. Niste privukli normalne kupce i poštovaoce koji su i inače jedva dočekali završetak preseljenja, nego štetočine i stoku koja je u stampedu rušila i lomila sve pred sobom. Oni koji su došli zbog obećanih poklona su ti koji su vam upropastili otvaranje i pogazili svako dostojanstvo i nas i vaših zaposlenih, pa i samog brenda. Isti ti koji su rušili, nisu vaši kupci, nego vaši kradljivci“, napisala je jedna mušterija na objavi kojom se najavljuje otvaranje prodavnice u Novom Sadu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare