Iako na društvenim mrežama voli da postavlja fotografije kako jede domaću hranu, sudeći po izrazu lica, čini se da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ne prija uvek ono što mu posluže.
Pasulj, boranija, punjena paprika, zelena slata, a nedavno i lubenica, našle su se na meniju predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Ipak, ako bismo zaključke izvodili prema izrazu lica najmoćnijeg čoveka države i prvog u svemu (bar po njegovom mišljenju), deluje da Vučiću zdrava hrana, baš nikako ne leži. A nije ljubitelj ni vojničkih specijaliteta.
Kako bi drugačije objasnili njegov izraz lica kad su mu servirali vojnički pasulj – najdražu uspomenu iz vojske.
Ili boraniju, koju je opisao kao izvanrednu.
Ako mu boranija i nije baš „legla“, šta tek reći za zelenu salatu?
Ili za punjenu papriku, koja važi za omiljeno jelo velikog broja ljudi.
Čini se da predsednik ne deli to mišljenje kad je reč o punjenoj paprici. Ili su ga pritisli državni problemi.
Među poslednjim obrocima predsednika Vučića, objavljenim na Instagramu, bila je i lubenica. A da li je bio oduševljen činjenicom da mora to da jede, procenite sami.
Uz to, deo građana bio je zabrinut zbog toga što Vučić sedi na terasi Predsedništva bez suncobrana.
Zašto ovaj čovek sedi na suncu u dugim rukavima i kao jede lubenicu, ko to radi?? Ko ga hrani ovim idejama za izgradnju imidža "predsednika iz naroda" samo ispada još više operisan od realnosti. https://t.co/HZOgCgmmKb
— Roze Luksemburg (@casnapionirska) August 6, 2020
Dok su drugi postavili upravo pitanje slično našem – zbog čega predsednik izgleda „zgađeno i zbunjeno“ hranom koju jede.
Zašto ali zaaaašto ovaj čovek uvek izgleda zgađeno i zbunjeno hranom koju jede muči me to pitanje pic.twitter.com/5bnmQaX9Lw
— Katarina i psi zajednički profil (@DarinkaiMila) August 6, 2020
Ipak, da predsednik nije uvek zbunjen i zgađen, potvrđuju i druge fotografije na njegovom Instagram profilu.
Kad je reč o sarmicama, tu Vučić nema šta da zameri.
Ili kad su u pitanju zeljanica, siranica i krompiruša. Deluje da je tad Vučiću sve potaman.
Pratite nas i na društvenim mrežama:
Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare