Foto: Promo

Sharebico - prva globalna booking platforma za rent-a-car i smeštaj pokrenuta sa naših prostora, omogućava Vam da rezervišete rent a car i smeštaj u Beogradu, regionu, ili bilo gde u svetu po cenama mnogo nižim nego što ste navikli, a rezervaciju hotela bez provizije.

Rezervišite odmah na Sharebico rent-a-car, uz mogućnost besplatnog otkazivanja i povraćaja novca, do svega 2 dana pred preuzimanje vozila. Nakon popunjavanja lokacije i datuma, sačekajte 15-ak sekundi dok se učitaju cene, pošto se učitavaju u realnom vremenu iz centrala globalnih rent a car kuća.

Npr. rent a car Beograd tokom maja i juna košta od 16-17 eur, u julu i avgustu cene značajno rastu, a tokom marta je moglo da se nađe i za 6,5 eur po danu za rezervacije 7+ dana, Tivat je bio neverovatnih 2,7 evra po danu, ali vec od maja cene idu od 15,5 eur. Požurite i rezervišite na vreme.

Da mirno spavate, preko Sharebico platforme možete da doplatite i osiguranje, koje je  jeftinije nego osiguranje koje nude rent a car kuće na licu mesta. Ukoliko nemate kreditnu karticu preko koje se ostavlja depozit, onda je ipak uslov da kupite osiguranje direktno na licu mesta od rent a car kuće.

Akcija: Hoteli bez provizije

Sharebico u ovom promo periodu omogćava i rezervacije u preko 2 miliona hotela i apartmana globalno – i to bez provizije. Rezervišite online na Sharebico hoteli.

Promo period trade od April do 31. jula 2023, nezavisno od toga da li ste rezervisali za maj, jun, jul, avgust ili bilo koji drugi period u godini. Cilj promo perioda je privlačenje novih korisnika i upoznavanje sa platformom.

Pošto najpoznatije globalne booking platforme ne izražavaju transparentno cenu – obično takse pišu malim slovima :), ili cena raste kada odete na plaćanje, na Sharebico platformi se sve transparentno – cena koju vidite je krajnja cena koju plaćate, i Sharebico je najvećem broju slučajeva povoljniji sa cenom od bilo koje druge platforme.

Rezervacije i podrška telefonom na  +381(0)62.256.000

Za podršku i savete, ali i mogućnost rezervacije telefonom, pozovite +381(0)62.256.000, ili ukoliko je telefon zauzet, samo pošaljite poruku (može i Viber i WhatsApp), navedete samo grad/lokaciju, i datume od kada do kada Vam je potrebno vozilo ili smeštaj. Ubrzo cete dobiti ponudu sa najpovoljnijom cenom.

Pogledajte video uputstvo

View this post on Instagram

A post shared by Sharebico (@sharebico)

Cene su i dalje veoma povoljne, ali kao što ste verovatno i sami svesni, vrlo brzo će početi da skaču, leti gotovo i da ne moze da se nađe slobodan automobil.

Sharebico je obezbedio ugovore sa centralama skoro svih poznatijih brendova rent a car kuća na globalnom nivou, i potpuno je integrisao njihove ponude i nabavne cene bez posrednika. Iz tog razloga su cene i ovako povoljne.

Ponuda za poslovnu saradnju

Iako već sada možete da rezevišete rent a car i hotele preko Sharebica i u Njujorku, Parizu, Najrobiju, Meksiku, Puli, Sofiji ili bilo gde drugo, tražimo partnere koji su zainteresovani da budu suvlasnici platforme na određenim terotorijama, npr. Hrvatska, Bugarska, Makedonija, Albanija, Rumunija, ili drugim teritotijama, koji bi sa nama zajednički razvijali biznis, ili i investirali u samu platformu.

Sharebico će pored globalnih brendova uvrstiti i lokalne rent a car kuće i tako postati jedina platforma u ovom delu Evrope koja ima ponudu i lokalnih i globalnih brendova.

Pored rent a cara, preko Sharebico platforme može da se bookira i smeštaj u hotelima po celom svetu što bilo kom potencijalnom partneru omogućava značajne marketinške sinergije.

Ukoliko ste zainteresovani za bilo koji oblik poslovne saradnje popunite formular OVDE.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare