Sergej Trifunović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Na javno iznete tvrdenje poslanika Nebojše Bakareca koliko je dobio od Telekoma, glumac Sergej Trifunović je rekao da ima isti komentar kao i za Jelenu Karleušu.

Na pitanje kako komentariše izjavu Bakareca da je od Telekoma dobio 130.000 evra, Trifunović je kratko rekao za portal N1:

„Kako bi uopšte komentarisao Bakareca kao pojavu. A što se tiče 130.000 imate odgovor na Instagramu Jelene Karleuše.“

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Jelena Karleuša na društvenoj mreži objavila je sliku Sergeja Trufunovića i ispod je napisala cifru koju je navodno dobio za tri serije.

„Pa da vidimo koliko državni Telekom Srbije platio „legendama“ srpskog glumišta za uloge u serijama, a koje teško žive u Vučićevoj diktaturi.“

Trifunović je odgovor na prozivke ostavio na njenom profilu: „Vidi lutko, loše te spinuju: „Tajna Vinove Loze“ – još nisam igrao; „Volja Sinovljeva“ – počinje na jesen; „Složna Braća“, 2 dana snimanja, 130 hiljada evra? Iz tvojih usta u Božije uši, oprosti Bože.“

Podsećamo, Narodni poslanik vladajuće SNS Nebojša Bakarec izneo je prethodno podatke o tome koliko novca su navodno od Telekoma dobili glumci koji su podržali protest “Srbija protiv nasilja“.

“Država sponzoriše sve glumce i plaća ih i slobodni su da budu plaćeni od strane Telekoma“, rekao je Bakarec u Skupštini Srbije.

On je potom poimence izneo navode koliko su od Telekoma novca dobili Marko Janketić, Gorica Popović, Branislav Trifunović, Dragan Bjelogrlić, Nikola Kojo, Svetlana Bojković, Gordan Kičić, Milan Marić i Sergej Trifunović.

Nakon toga, Bakarec je rekao da su svi “oni slobodni da glume i da im se nećemo svetiti“.

Predstavnici vlasti u poslednje vreme često napadaju glumce koji podržavaju proteste „Srbija protiv nasilja“, ili ne podržavaju vladajuću većinu.

BONUS VIDEO: PopTok sa Banetom Trifunovićem

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare