Foto:Facebook/Kontakt Beograd

Rebel Star i Bohemija sviraju prvi zajednički koncert 26. marta u Anti Shop Elektropioniru u Cetinjskoj 15, u okviru muzičkog dela Kontakt konferencije i predstavljaju albume objavljene krajem prošle godine, "Početak i kraj" i "Putujemo".

Rebel Star se posle oproštajnog koncerta 2016. godine, vratio na scenu solo albumom Milana Glavaškog “Demoni” (april 2020), a sledeći korak u “novom početku” je veliki bend i velike pesme. Ono što je tokom svih ovih godina ostalo isto je Milan i njegova večita potraga za savršenim stihom, najboljim akordom, refrenom koji rešava “sve”, pesmom koja će da objasni šta nam se dešava. Na albumu Rebel Stara “Početak i kraj”, Glavaški kao da je prihvatio svoju sudbinu i sada je spreman da nam da odgovore koje toliko dugo tražimo, kaže se u saopštenju.

Niška Bohemija objavila je tri studijska albuma – “Sve naopako” (2017), “Nasmeši se i reši se?” (2019) i “Putujemo” (2021). Njihovi koncerti priča su za sebe: tona pozitivne energije, ludilo boja, najbolje od pop-rok psihodelije i neverovatni osećaj za melodiju i savršenu pesmu. I šest posebnih ljudi na bini. “Putujemo” je logičan nastavak ideje koja je okupila bend, dodaje se u najavi koncerta.

Prvih 100 ulaznica po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara dostupne su putem tickets.rs prodajne mreže. Redovna cena ulaznica biće 1.200 dinara i biće dostupne u Anti Shop Elektropioniru.

Najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u regionu, Kontakt konferencija, održaće se u Beogradu od 24. do 26. marta 2022, u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija“, promoterske kuće Odličan Hrčak i Centra beogradskih festivala – CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda. Kontakt 2022 biće podeljen u tri programske celine: tribine i paneli; izložbe i radionice; muzički deo programa (koncerti).

Bonus video – Milan Glavaški, frontmen benda Rebel Star, uoči izlaska novog singla „Početak i kraj“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar