M.O.R.T Foto: Marko Ristic @zamrznutitonovi

Album ,,Samo hrabro i bezveze", objavljen ranije ove godine, grupa M.O.R.T. konačno će koncertno promovisati u Srbiji, u Novom Sadu, Pančevu, i Nišu.

Bend je na točkovima i u novom spotu, ali i u svakodnevnom životu. 1. decembra M.O.R.T.  će nastupiti na CON konferenciji u Novom Sadu, u SKC Fabrika, zajedno sa Obojenim programom (ulaznice su u prodaji putem GigsTix prodajne mreže).

2. decembra bend stiže u Pančevo na samostalni koncert u „Apolo“ dvoranu Doma omladine Pančevo. Njihovi gosti biće Bristol i Antikora. (Ulaznice su u prodaji putem Ticket Vision prodajne mreže i na tickets.rs). I na kraju, 8. decembra, bend će svirati u klubu „Feedback“ u Nišu (ulaznice su u prodaji u niškom Vintage Shopu, Davidova 9).

Sa albuma ,,Samo hrabro i bezveze“ grupa M.O.R.T. je izdvojila singl ,,Osoba A“ za koju je snimila i spot. Budući da album još uvek nisu koncertno promovisali u Srbiji, novi video singl je objavljen tik pred njihov dolazak u Novi Sad, Pančevo i Niš.

,,Osoba A“ govori o hroničnoj šizofreniji našeg društva u kojem pojedinac često ne zna ko je, šta je, kako je i od čega je. Ostati, otići, popiti, biti trezan… Venezuelnu priču novog singla potpisuje Marina Uzelac:

,,Već neko vreme me je opsedala ideja da bih volela da snimim bend koji svira u kombiju, ali nikada nisam imala pravi bend za takvu akciju i to mi je dugo stajalo negde u pozadini uma. Onda su mi se u životu stvorili John, Zvrk, Kikos i Mile i odmah mi je bilo jasno da je ta ideja oduvijek bila tu baš za njih“, kaže autorka spota.

Bonus video: Zoe Kidah o nastupu na Exit-u

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar