Brus Springstin i Džeremi Alen Vajt Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA, EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Vajt će glumiti muzičara u biografskom filmu koji se fokusira na nastanak Springstinovog albuma iz 1982. godine "Nebraska".

Džeremi Alen Vajt izgleda da će zameniti svoju belu majicu prslukom kasnije ove godine, kada preuzme ulogu Brusa Springstina u novom biografskom filmu, nakon završetka snimanja četvrte sezone popularne kuhinjske drame „The Bear“, piše „Gardijan“.

Film, privremeno nazvan „Deliver Me from Nowhere“, biće napisan i režiran od strane Skota Kupera, reditelja filma „Ludo srce“, i fokusiraće se na nastanak Springstinovog albuma iz 1982. godine „Nebraska“. Film je zasnovan na istoimenoj knjizi Vorena Zejnsa, koja je zasnovana na stvarnim događajima.

Njegov šesti studijski album „Nebraska“, je kolekcija pesama sa mračnim temama snimljenih na četiri kanala u njegovoj spavaćoj sobi u Nju Džerziju. Snažno inspirisan filmom Terensa Malika, „Pustara“, Springstin danas smatra da je album njegovo najbolje delo.

Dve godine kasnije, on i E Street Band su objavili album „Rođen u SAD-u“. Ove nedelje je objavljeno da je Springstin, sada u 74. godini, postao prvi stranac koji je primljen u britansku „Ivors Akademiju“.

Springstin je imao kameo ulogu u filmu iz 2000. godine „High Fidelity“ i bio je tema brojnih dokumentaraca, uključujući „The Promise“ i „Pismo tebi“. Odobrio je film „Blinded by the Light“ iz 2019. godine, zasnovan na memoarima Sarfaza Manzura o njegovoj ljubavi prema Springstinovoj muzici.

Vajt je osvojio Zlatni globus, Emi i nagradu SAG za svoju ulogu u seriji „The Bear“.

Bonus video: Gile iz Električnog Ograzma: Kad mogu Bob Dilan i Pol Makartni na turneju možemo i mi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar