Mountain Music Fest
Mountain Music Fest Foto: Dobrica Mitrović.

Mountain Music Fest od 2016. godine donosi pravo osveženje na festivalsku scenu Srbije i regiona, rušeći ideju masovnosti i ogromnih bina kao glavnih pokazatelja uspeha i kvaliteta jednog festivala. Umesto toga, posetiocima nudi autentično iskustvo na gotovo 1.000 metara nadmorske visine – muziku, avanturu, nauku i kulturu. Prvi butik festival na ovim prostorima, poznat po kvalitetnoj muzici, šumskom ambijentu i jedinstvenoj atmosferi, ponovo će za ljubitelje planine otvoriti svoje festivalske kapije, ove godine 2. do 4. avgusta.

Deveto izdanje Mountain Music Festa obeležiće nikad brojniji line-up sa izvođačima koji su skrenuli direktno sa gradskog asfalta iz zemlje i regiona pravo na tri bine u okviru Divčibare Ski Resorta – Vojko V, Mile Kekin, Artan Lili, Neno Belan & Fiumens, Zoster, Partibrejkers, Mortal Kombat, Svemirko, Nevena Jeremić, Luton & Šćepa, Ana Uzelac, Timbe i mnogi drugi.

Kao i svake godine, ljubitelje MMF-a očekuju brojni dodatni sadržaji, na kom će drugog i trećeg dana svi uzrasti moći da uživaju u različitim sportskim, naučnim, kulturnim, edukativnim i umetničkim aktivnostima i radionicama.

Mountain Music Fest
Mountain Music Fest Foto: Dobrica Mitrović.

Dodatno, sve koje odluče da skrenu na Divčibare prvog avgustovskog vikenda, čeka i alternativni smeštaj pod zvezdama – MMF kamp. Kamp je ograđen i nalazi se u hladu divčibarske šumi, van festivalskog prostora. Obezbeđeni su tehnička voda i wc, a u kamp će biti moguće uneti i hranu i piće. Cena pojedinačne ulaznice iznosi 2.500 dinara za sva tri dana Mountain Music Festa, dok je za decu do 10 godina i kamp, baš kao i ulaz na festival, potpuno besplatan.

Mountain Music Fest
Kamp Foto: Dobrica Mitrović.

Kako navode organizatori, domaćini kampa – Kosta, Jovan, Marko i Stanko biće tu da svima kojima je potrebno pomognu kako da pravilno postave svoj šator, nalože vatru i prepoznaju sazvežđa na avgustovskom nebu.

Sve informacije u vezi sa listom izvođača, kao i lokacijom, smeštajem, ulaznicama i propratnim aktivnostima možete pronaći na veb-sajtu mmf.rs i na festivalskim Facebook i Instagram stranicama.

Bonus video: Asian dub fundation na Arsenal festu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar