Nemojte mi slati poruke i uvrede upućene Kolji, nikad neću reći ništa ružno za njega, napisao je na svom Fejsbuk profilu Ivan Aleksijević Pančevac povodom njegove ranije objave da bend Grobovlasnici više ne postoji jer je došlo do neslaganja u političkim stavovima sa Nikolom Pejakovićem Koljom.

Na svom Fejsbuk profilu Ivan Aleksijević je napisao:

– Nemojte mi slati poruke i uvrede upućene Kolji, nikad neću reći ništa ružno za njega. Njegovo je pravo da ima politički izbor i u istom da učestvuje, kao što je moje pravo da u tome ne učestvujem. Hvala – istakao je Pančevac, a mnogi pratioci i ljubitelji benda poslali su poruke podrške.

– Nadam se da će ovo ludilo jednom proći i da ću još koji put čuti „Duledu“ i ostale tvoje majstorije uživo… Kapa dole za potez i hladnu glavu i puna podrška… – jedan je od brojnih komentara.

Na poziv Nova.rs Aleksijević je rekao da neće davati više izjava jer je u toj poruci na Fejsbuku rekao sve što je imao. Iz produkcijske kuće „Long play“ takođe nisu želeli ništa da komentarišu za naš portal.

Podsetimo, nakon današnjeg saopštenja „Long playa” da se odlaže koncert Kolje i Grobovlasnika zbog tehničkih razloga, reagovao je Pančevac istakavši da Grobovlasnici više ne postoje jer bend nema nikakve veze s ličnim i političkim odlukama Nikole Pejakovića Kolje.

Bonus video: Koncert benda Leb i sol

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar