Foto: Musicology/Promo

U okviru Musicology Sessions senzacija holandske muzičke scene Sharon Kovacs održaće koncert 21. juna na sceni BitefArtCafe-a na Kalemegdanu.

Musicology Sessions, u partnerstvu sa Lenovo Srbija, i ove sezone pruža priliku autorskim bendovima različitih žanrovih afiniteta da predstave svoj rad.

Foto: Musicology/Promo

KOVACS je prava soul legenda, koja je publiku privukla pre svega, svojom jedinstvenošću i iskrenim stavom. Inspiraciju je crpela iz muzike velikih legendi kao što su Betty Davis, Etta James i Tina Turner, a njen talenat je brzo privukao pažnju publike širom sveta. Nakon uspeha njenog prvog EP-a „My Love“ i debi albuma „Shades Of Black“, koji je bio veliki hit u 36 zemalja, Sharon Kovacs postala je prepoznatljivo ime u svetu muzike.

Njen novi album „Child of Sin“ predstavlja korak dalje u njenom muzičkom putovanju, reflektujući bogato iskustvo i transformaciju kroz koju je prošla. Ova kolekcija pesama istražuje teme ljubavi, gubitka, introspekcije i ličnog oslobođenja, obećavajući da će doneti novo svetlo u svet muzike. Sharon Kovacs nastavlja da evoluira kao umetnica, hrabro istražujući nove horizonte.

Muzička diva je već već dva puta kada nastupala u kultnom BitefArtCafe klubu. Ovoga puta je lokacija čuvena Kalemegdanska tvrđava.

– Stvarno volim vaš grad. Mislim da je vrlo lep. Nikada nisam bila na ovoj lokaciji, pa sam jako uzbuđena zbog toga. Ikonični, prelepi Kalemegdan. Izgleda kao neka vrsta dvorca. To je kao gradski park, ali izgleda kao stari dvorac ili nešto slično. Zaista je divano – rekla je Sharon i dodala:

– Uvek dajem sve od sebe, a ovaj put ću predstaviti i neke nove članove benda i zbog toga sam jako uzbuđena. Svaki nastup je jedinstven, tako da ne mogu tačno predvideti kakav će biti ovaj put, ali mogu reći da sa nestrpljenjem isčekujem koncert. Jedva čekam da se ponovo vidimo, dobro provedemo i da beogradskoj publici pružim svu svoju ljubav.

U okviru “Musicology Showcase By Lenovo” projekta, na koncertu će se kao predgrupa predstaviti kantautorka MISH.

Bonus video: „Koncerti u Beogradu su uvek sjajni“: Ana Popović u BitefArtCafe-u 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar