Severina

Dok cela Hrvatska iskazuje javnu podršku Severini nakon što je Vrhovni sud odlučio da se starateljstvo nad njenim sinom vraća njegovom ocu Milanu Popoviću, ima i onih koji nisu stali na njenu stranu, piše "Dnevnik.hr".

Tako je na društvenim mrežama knjižare „Bookara“ iz Zagreba osvanula objava u kojoj je Severina izvređana, a koja je šokirala javnost.

Prenosimo objavu u originalu:

„Prva javna problematika u koju se uključuju hrvatski pisci. Mi ostajemo suzdržani jer je gospođa svaki tjedan pravila lokne vrata do nas kad je Aca bio mali i ne samo da nikad nije kupila slikovnicu, nego nije ni pogledala u izlog dječjih knjiga dok se fotografirala pred njim. A mi smo zlopamtila. I znamo koliko čita nova supruga njegova oca pa mislimo da, ako je vidio knjigu, bila je iz njezine ruke. O potresu se nisu oglasili pisci. O činjenici da za djecu oboljelu od karcinoma skupljaju građani nisu se oglasili pisci. O korupciji se nisu oglasili pisci. O nepotizmu i mafiji u izdavaštvu nisu se oglasili pisci. O trgovini bijelim robljem oglasio se jedan pisac koji je zapravo novinar. Pisci se nisu oglasili ni o lektiri, ni o udžbenicima i s tim povezanom mafijom i kartelima. Ni o čemu se nikad nisu oglasili pisci. Evo do danas“, stoji u objavi knjižare „Bookara“.

„Hvala Severini što je nesvjesno naučila narod gdje da ne kupuje“, „Jadan, zločesti, tračerski, primitivni komentar. Sramotno!“, samo je deo ogorčenih komentara građana na ovu objavu knjižare, piše „Dnevnik.hr“.

Podsetimo, u Hrvatskoj je juče osvanuo „Proglas za Aleksandra i njegovu majku“ koji su potpisali brojni hrvatski umetnici i pisci, kojim su podržali pevačicu u sporu koji ima sa bivšim suprugom.

Bonus video: Severina izgubila starateljstvo nad sinom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare