Afoticka Zona
Afoticka Zona Foto: Nenad Marinčević

Bend Afotička zona sviraće u petak 19. jula u 20 časova na Platou Milana Mladenovića, u okviru programa Koncert na Zidiću.

Afotička zona, indie-rock bend iz Beograda, postoji od februara 2022. godine, kada su objavili prvi singl. Čine ga četiri strastvena muzičara, svako sa svojim jedinstvenim doprinosom. Kroz složene stihove i introspektivne zvuke, pozivaju slušaoce da duboko zarone u svoje unutrašnje svetove, gde mogu osetiti bogatstvo emocija bez reči. Članovi ovog benda za sebe kažu da su umetnici koji publiku vode na emocionalno putovanje, istražujući teme unutrašnjih konflikata, gubitka i traganja za smislom u svojim vlastitim afotičkim zonama.

Pvi album grupa Afotička zona objavila je 1. januara 2024. godine, a na njemu su pesme koje stvaraju atmosferu emotivne dubine, introspekcije i promišljanja o životu. Tematika obuhvata ljubav, gubitak, unutrašnje borbe, promene i usamljenost.

Afoticka Zona Foto: Nenad Marinčević

Do sada su imali nekoliko nastupa uživo, a bili su i među bendovima finalistima Bunt Rok Festivala, sa pesmom “Zapis Vetra”.

Bonus video: Rade Šerbedžija o koncertu u Sarajevu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar