Džordž Kluni Foto:Tanjug/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Džordž Kluni je na Venecijanskom filmskom festivalu prvi put komentarisao svoj članak u "Njujork tajmsu" u kojem je pozvao Džoa Bajdena da se povuče iz predsedničke trke.

„Zapravo nikada nisam morao da odgovorim na to pitanje, pa pretpostavljam da ću to učiniti sada“, rekao je Kluni kada su ga pitali o tome na konferenciji za novinare u Veneciji, povodom njegovog novog filma „Wolfs“, u kojem igra sa Bredom Pitom, i koji će večeras imati svoju premijeru na Lidu.

„Osoba koja zaslužuje aplauz je predsednik, koji je učinio najnesebičniju stvar koju je jedan predsednik uradio od vremena Džordža Vašingtona“, rekao je on, dodajući: „Ono što treba zapamtiti je nesebičan čin nekoga kome je veoma teško da se odrekne moći, to znamo, videli smo to širom sveta. I kada neko kaže ‘mislim da postoji bolji put napred’, sva zasluga ide njemu. I to je zaista istina … Samo sam veoma ponosan na to gde se nalazimo u trenutnom stanju sveta.“

George Clooney, Brad Pitt Foto: Apple TV+ / Ferrari / Profimedia

Scenario i režiju za film „Wolfs“ potpisuje Džon Vots. U pitanju je akciona komedija o dva profesionalnca „koji rešavaju stvari“ i više vole da rade sami, dok se ne nađu u situaciji u kojoj su primorani da se udruže nakon što su angažovani za isti posao.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare