IDJShow osvaja i Jutjub: Snimci četiri pojedinačna nastupa u trendingu

IDJshow 25. maj. 202211:09 > 12:13
Podeli:
Foto: IDJ show

Regionalno muzičko takmičenje IDJShow uspeo je da za jako kratko vreme stekne ogromnu popularnost među publikom, što dokazuje i činjenica da se u ovom trenutku četiri pojedinačna nastupa naših kandidata nalazi u trendingu na Jutjubu.

Od četiri nastupa sa najviše pregleda, tri pripadaju izvebdi Amne Alajbegović i to najpre onaj iz prethodne epizode kada je takmičarka izvela pesmu svog mentora Relje Popovića „Ogucccio sam je“.

PROČITAJTE JOŠ

Sa ovim nastupom Amna je osvojila publiku, te se sada nalazi na 37. mestu na trendingu, a kao što smo već pisali, Alajbegovićeva se odlčno snašla u tom izazovu i IDJCouch-evi su uputili brojne komplimente, između ostalog i da „ima najbolji scenski nastup“, kao i da je „pokazala kako se repuje“.

Amna - Oguccio sam je

Takođe, 26. mesto na platformi Jutjub našao je i duetski nastup Amne i Emela, iz epizode koja je prikazana 15. maja, kada su se mladi izvođači predstavili numerom "30. februar", a ostao je upamćen gromoglasni aplauz koji im je uputila publika.

Amna x Emel

Još jedan pojedinačni video osvojio je Jutjub, a u pitanju je duet Amne i Lores, koje su 8. maja ukrstile glasove u pesmi "Iz daleka" i odabirom pesme i celokupnim performansom oduševile žiri, publiku, ali i brojne influensere koji se na društvenim mrežama snimaju upravo uz njihovu izvedbu ove pesme.

Njihov performans nalazi se na 22. mestu na trendingu, a kako on zvuči možete se podsetiti klinkom na link koji se nalazi ispod:

Amna X Lores - Iz daleka

Četvrti najpopularniji video na platformi Jutjub je spektakl grupe "4YU" i Ljupke Arsovske, koji su pre dve nedelje publici priredili posebno iznenađenje. Naime, Ljupka i član benda Davor Ardžik su na sred scene razmenili strastveni poljubac, a upravo to, pored energičnog nastupa, osigurao im je 29. mesto na trendingu.

4YU X Ljupka - Gledaj mene

Inače, ovo nije prvi put da je više videa iz IDJShow-a istovremeno u trendingu, budući da je to bio slučaj i sa audicijama za IDJShow, kada su Teodora, Relja i Darko po prvi put slušali kandidate, ali i kada su dve cele emisije i dva pojedinačna nastupa takođe bili među najpopularnijima na ovoj platformi. Takođe, gotovo svaka emisija šoua ima više stotina hiljada pregleda.

BONUS VIDEO: Glas, dirka, bas Don’t Go To Stranger

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar