"Šta vama smetaju i šlem i transporter i tenk. Ja se zalažem i evo dobio sam informaciju pre par dana da se ponovo uvodi dobrovoljno služenje vojnog roka i treba svi da stavimo šlemove i da idemo u tenkove i na transportere, šta vam to smeta, neka se spremaju", ove reči redova Terzića odzvanjale su Srbijom leta 2019. godine, nakon što je grupa huligana poznata kao Severna armija dovukla tenk ispred stadiona Rajko Mitić a zvezdini igrači posle plasmana u Ligu šampiona slavodobitno su transportovni čaršijom do nekadašnje Marakane u oklopnom vozilu.

Nisu ovom doajenu udvorištva u današnjoj Srbiji, šlem, transporter i tenk asocijacija na zlo doba. Kao i danas i devedesetih ga je prevozila zlatna kočija sa fudbalskog terena pravo u fotelju direktora, potom i do predsedničke. No, tek što je počeo da naslučuje dubine moći i otkriva nepostojanje granica pohlepe, kormilo se okrenulo u suprtotnom smeru, a da bi 12 godina mogao da izbegava sudski epilog optužnice za kriminal i korupciju on je postao verni vojnik bez šlema, tenka i trasnsportera.

Od njega komandant traži udvorište i dobija ga jer redov Terzić je disciplinovan i poslušan zarad sopstvenih bitaka i činova.

Kako je Zvezdan terzić postao napredni fudbalski preagalac pogledajte u vrhu ove vesti u dokumentarnoj emisiji „Junaci doba zlog“.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO Bura u FSS – Zečević oštro napao Terzića: Nije izlazio iz Bjekine i moje kancelarije

Komentari

Svi komentari (0)