Zoi: Stalno imam osećaj da nazadujem, a u stvari živim život iz snova

Emisije 24. jul. 202115:27
Podeli:
Foto: Nova S

Sara Šekularac, poznatija kao Zoi je mlada muzička zvezda koja je bila gost jutarnjeg programa na TV Nova S. Povod gostovanja u emisiji "Probudi se" je njen novi singl pod nazivom "Nirvana".

Iako je prvobitno htela je da bude blogerka, a bavila se i modelingom u Los Anđelesu, Zoi je ipak odlučila da se vrati u Srbiju i posveti se muzici, a u emisiji je objasnila kako je sebi nadenula nadimak Zoi.

PROČITAJTE JOŠ

„Zoi je nadimak koji sam izmislila zbog svoje propale blogerske karijere (smeh). Par meseci sam tako kačila slike i tagovala Zaru, a onda sam digla ruke, tako da sada živim svoj san na neki način“, rekla je Zoi, koja se osvrnula i na rodbinske veze s Natašom Bekvalac, koja joj je tetka.

„Bilo mi je smešno kad sam davala neki intervju, neko me je potpisao Zoi Bekvalac. Ja se mislim – nit’ sam Zoi, nit’ sam Bekvalac. Sad su i prijatelji koje znam ceo život iz šale počeli da me zovu Zoi.“

U razgovoru s voditeljem Danilom Mašojevićem Zoi je priznala da često nema realnu sliku o svom uspehu, te da joj se život mnogo promeni.

„Jako mi se promenio život, ali ja to ne konstatujem. Kao da sam na nekom autopilotu, jer se stalno nešto dešava i onda nemam ni vremena da upijem… Na svakih par nedelja stanem i pomislim – ovo je sad moj život. Živim sama u prelepom stanu u Beogradu o kakvom sam oduvek maštala i tako stanem i pomislim – ovo je moj stan, u Beogradu. Ja se stalno osećam kao da ništa ne radim, kao da kasnim negde, nazadujem, i onda stanem, vidim na papiru i kažem – ipak si nešto uradila.“

Celo Zoino gostovanje pogledajte u video prilogu na početku teksta.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar