Foto:Nova S

Beograđanka Marija Nenezić, majka trojki i autorka blog "Žena, majka, kraljica" na Dan žena gošća je Maje Nikolić u emisiji "Među nama". Ona je govorila o problemima koje je imala tokom borbe za materinstvo, ali i o tome kako je, zajedno sa prijateljicama, došla na ideju da napravi blog.

„Blog je nastao dok još nisam bila mama, dok sam bila samo kraljica. Nastao je kao nekakva šala između drugarica i mene. Mi smo bile kraljice izlazaka, kraljice restorana, uživale smo životu i to je bila neka naša mala tajna. A onda smo pričale o tome, i ja sam bila najhrabrija da uskočim u tako nešto i podelim iskustva sa ostalim ženama, majkama, kraljicama,“ kazala je na samom početku Marija.

Ona i suprug su imali problema da se ostvare kao roditelji, pa su uz pomoć vantelesne oplodnje dobili trojke i kroz roditeljstvo, već tri godine, idu samostalno. Bez pomoći, dadilja, baka i prijatelja.

„Svaka odluka je teška, nosi dobre i loše stane. Suprug Igor i ja smo se dugo borili za potomstvo. Problem je, uslovno rečeno, bila smešna stvar, moja trombofilija. Ali, i kada smo otišli na vantelesnu, nadali smo se da će jedan embrion da se zakači. Međutim, zakačila su se oba, jedan se podelio. Tako su na svet došli Teo, Dora i Rea. A što se tiče naše odluke da decu čuvamo sami… Mi smo dosta vremena provodili zajedno, imali smo svoj neki komfor. Nismo to želeli da ugrozimo. Hteli smo da pokušamo, da vidimo da li to možemo sami, ipak smo mi oboje menadžeri,“ kazala je ona i pojasnila da oni stoje iza svoje odluke, iako ona nije uvek laka.

„Niko ne kaže da je lako. Mi smo nekada umorni, nervozni. Možda se i predomislimo, ali generalno vi uvek možete da pozovete bake i deke, ili bebisiterke. Ovako smo sačuvali svoju intimu. I to je ono što niko ne može da nam oduzme.“

Ceo razgovor Maje Nikolić sa Marijom Nenezić pogledajte u videu ispod:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)