„Vučić požurio da obavesti javnost da Radojčić nije kriv“

Emisije 01. mar. 202121:49 > 21:51
Podeli:
Miroslav Ivanović Foto:Nova S

Nalog za hapšenje potpredsednik Srpske liste Milana Radojčića zbog ubistva Olivera Ivanovića je povučen, što je potvrdio i sudija Valjon Kurtaj. Ovaj slučaj je u emisiji “Među nama” komentarisao Miroslav Ivanovć, brat ubijenog Olivera.

Miroslav Ivanović kaže da je iznenađen ovakvom odlukom i da bi to moglo da predstavlja obrt u celoj priči.

“Jedan od najčešćih razloga povlačenja, bilo da se radi o nardebi za privođenje, bilo o poternici, jeste da je neko eliminisao sumnju na to lice, da se ono ne smatra krivim, ali naravno da za tako nešto može da postoji mnogo drugih razloga”, kaže Ivanović.

Upitan je da prometariše izjavu predsednika Aleksandra Vučića da je ovo samo potvrda onoga što je ranije govorio, da Radojčić nije uključen u ubistvo Olivera Ivanovića.

“Ne znam kako bilo ko može da govori o bilo čijoj krivici a još manje o nevinosti, ne vidim razlog da komentarišemo nečiju nevinost”, kaže Ivanović i dodaje:

“Ovo juče bih mogao da prokomentarišem kao potrebu za ishitrenim obaveštavanjem naše javnosti o tome da to lice nije krivo i da je u pitanju potreba za potvrđivanjem stava koji je ranije iznet. Niti sam se ranije slagao sa tim, niti se sad slažem sa tim.”

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar