„Vučić može još izvesno vreme, ali ne može sve vreme“

Emisije 13. maj. 202121:51 > 22:12
Podeli:
Medju nama, Među nama
Zoran Preradović Foto: Nova S

"Ja sam uveren da Srbija za Vučićeve vladavine neće bit sita ni hleba ni pravde, ali će zato biti sita svega ostalog. To je sudar dva kamiona koji dolaze iz suprotnih pravaca. Vučić može još izvesno vreme, ali ne može sve vreme", rekao je novinar NIN-a Zoran Preradović, gostujući u emisjiji "Među nama" na televiziji Nova S. On je dodao da opozicija sa jednim kandidatom ima šansu u Beogradu.

Govoreći o beogradskim izborima i o popularnosti SNS, Preradović kaže da SNS „ne stoji katastrofalno, ali stoji lošije“.

„Recimo da im prva brojka kreće sa 3, oni nisu zadovoljni time – Vučić posebno“, kaže Preradović.

On smatra da bi ako opozicija uzme Beograd to bio „početak kraja“. Podseća da je u Beogradu i trećina novca Srbije.

On se osvrnuo i na ujedinjenje SNS i SPAS-a Aleksandra Šapića.

„SNS se oseća nesigurno u Beogradu. Šapić igra na rezultat. Njih spaja čist i puki interes – Šapića da postane gradonačelnik, a Vučić da dobije beogradske izbore“, kaže Preradović.

Preradović smatra da  zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić u političkom smislu deluje kao paranormalna pojava koja izjavama i činjenjem ozbiljno šteti SNS-u.

Novinar NIN-a se osvrnuo i na najbliže saradnike Aleksandra Vučića.

„On je okružen probelmatičnim i nesposobnim ljudima. Sa jedne strane, vi u takvom okruženju dominirate, ali sa druge strane, ako želite da uradite nešto nemate sa kime“, zaključuje Preradović.

Pogledajte celo gostovanje:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar